Energie-Blog

André Jurres

NPG energy heeft na maanden van voorbereiding besloten om haar activiteiten naar Nederland uit te breiden. De ontwikkeling van duurzame productie zal ook hier centraal staan zonder voorkeur voor technologie. Biomassa, wind, warmtekrachtkoppeling, zon en waterkracht zullen net zoals in België de speerpunten zijn waarop productie ontwikkeld en uitgebaat zal worden.
NPG energy verheugt zich ook door de versterking van zijn management door de komst van Dhr. Roger van Gestel die verantwoordelijk zal zijn voor de groei van onze activiteiten in Nederland. Hij heeft de laatste twaalf jaar met succes een bedrijf gebouwd in de regio Eindhoven en zal tevens vanuit deze regio de ontwikkeling op zich nemen.
NPG energy versterkt ook haar kapitaalsstructuur ten einde deze groei te kunnen volgen. Buiten de benodigde fondsen om de ontwikkelingskosten te kunnen betalen is de uitbouw van investeringsmiddelen voorzien zodat NPG energy tevens haar leidende rol kan bevestigen als investeerder in de projecten die klaar zijn om gebouwd te worden.